dinsdag 29 mei 2012

De finish

Nog een verslagje van gisteren:
Rond half twee heeft het hele team zich verzameld aan het begin van de Coolsingel, want de lopers en 2 fietsers worden op de Coolsingel verwacht om kwart over 2, ze zijn ongeveer een kwartier ingelopen op de eerdere tijd.
Toch nog sneller dan verwacht zien we daar ineens ons team aankomen en gezamenlijk vertrekken we naar de finish.


Dat gaat allemaal vlot en verschillende teamleden worden onderweg begroet door geliefden, familie en vrienden die langs de kant staan. Ook collega's van BoumanGZ en Sjef, onze directeur, staan er.
Het is weer een hele bijzonder ervaring om op de Coolsingel over de finish te gaan, die meerderen van ons kippenvel bezorgt en hier en daar komen tranen, de ontlading van een paar dagen dagen en nachten non-stop Roparunnen.


Na een groepsfoto gaan we naar de Boumankliniek, waar Sjef ons toespreekt en we iets kouds kunnen drinken (een enkeling geniet van een lekkere cappuccino) en een fruitsalade of iets anders lekkers kunnen eten en daarna wordt er afscheid genomen en gaat iedereen naar huis, dromend over een douche en een lekker bed!
A.s. woensdag volgt nog een lunch op het hoofdkantoor van BoumanGGZ, waar het team officieel wordt onthaald.
Het was weer een geweldige Roparun, iedereen die ons heeft gesteund, gesponsord en gevolgd: bedankt!!!!

2 opmerkingen:

  1. Wat een topprestatie hebben jullie weer geleverd!!ik heb er maar een woord voor: respect!! Met onderweg toch wat tegenslag, hebben jullie het weer goed volbracht.
    Jullie zijn echt toppers!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was weer een fantastische belevenis! Wat fijn om dit met elkaar te kunnen en mogen doen. Er staat een TOP team, mede dankzij onze TOP captain!

    BeantwoordenVerwijderen