donderdag 3 mei 2012

1.690 Euro opgehaald tijdens actieweek!

Het duurde even, maar nu we alle centjes geteld hebben, kunnen we de opbrengst bekend maken van de 3 acties die afgelopen week zijn gehouden.
Om te beginnen was er vorige week donderdag 26 april een sponsorloop waaraan tientallen collega's van BoumanGGZ deelnamen. Samen haalden zij het mooie bedrag van 560 Euro op.


Vervolgens was er op zaterdag 28 april een optreden van de band ‘Breed’ in het Vlaardingse cafe de Hommel. Collega en bandlid Annelies: “Vorig jaar was ik een van de Team 250-leden. Dit jaar heb ik, en vele anderen binnen de instelling, mij meer ingezet voor de Roparun-sponsoring. Leuk toch dat je op deze wijze iets kan bijdragen aan een sympathiek doel.”
In cafe de Hommel werd 340 euro opgehaald. De methodiek? Met de pet rondgaan, collectebus op de bar, het tegen een betaling uitdossen van de bandleden met feestkleren, en een hometrainer (waar voor elke gereden kilometer 1 Euro naar de Roparun ging).


En tenslotte werden er op Koninginnedag in samenwerking met Opnieuw & Co in Ridderkerk door meerdere teamleden tweedehands spullen verkocht. Voor een deel waren dat eigen spullen, die door het team bij elkaar waren verzameld, voor een deel deelden we mee in de omzet van Opnieuw & Co (waarvoor dank!). Hierdoor kwamen we op het bedrag van 790 Euro.


Alles bij elkaar komen we dan op 1.690 Euro! Iedereen die in de afgelopen week zijn best heeft gedaan door mee te doen aan deze acties, geld te geven of spullen te doneren: Bedankt!!!

1 opmerking: