woensdag 12 mei 2010

Zijn we concurrenten….welnee dit is de Roparun !!!


Zo maar een greep uit de deelnemende teams, gespot op hun website of weblog:

Vanaf 2006 heeft Team 125 van Vopak Oil Rotterdam jaarlijks deelgenomen aan de Roparun. Ook in 2010 zijn zij weer van de partij!

Op zaterdag 22 mei start de negentiende editie van de Roparun in Parijs. Het Rijndam revalidatiecentrum team 149 doet voor de tweede keer mee.

Zaterdag 6 februari hebben de fietsers van het Roparunteam-KPN (team 39) hun eerste gezamenlijke fietstocht gehouden. Ook dit jaar weer van de partij.

Sinds 1995 neemt er een team van de politie Rotterdam Rijnmond (team 7 en 8), district Schiedam deel aan de Roparun en ieder jaar proberen wij zoveel mogelijk geld te verzamelen om de doelen van de stichting Roparun te kunnen verwezenlijken

RTL Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Roparun. Team 36 heeft zich ten doel gesteld om (de bestrijding van) kanker bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen.

Na het succes van de Roparun 2009 was het enthousiasme binnen het NOS Roparun Team 190 zo groot dat wij dit jaar ook aan de start zullen verschijnen van de 19de editie!

Ik heb me laten vertellen dat het team van de provincie Zuid-Holland Team 208 één van de teams is die het vaakst hebben deelgenomen aan de Roparun. Dit jaar alweer voor de 17e keer!

Het team 026 Defensie Materieel Organisatie gaat voor de vijfde keer meedoen aan de Roparun. Het team bestaat uit hardlopers, fietsers ter begeleiding van de lopers, chauffeurs voor de volgbusjes, masseurs en andere essentiële ondersteuners die zorgen voor de voeding, materiaal, basiskamp etc.

Voor de volledige lijst van de 275 deelnemende team zie www.roparun.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten