maandag 24 mei 2010

Kom naar de Coolsingel !!!!


Natuurlijk had dit team een forse doelstelling om de Roparun te lopen met een snelheid van 13 km per uur. Zoals het er nu uitziet zal dit waarschijnlijk lager liggen. Laatste meting was 12,61 km per uur. Het totale team wil dit nog omhoog halen, maar het is toch duidelijk dat al zou de snelheid rond de 12 ½ km per uur komen te liggen dit toch een geweldige prestatie van formaat is. En de lopers in het bijzonder, de fietsers en alle overige teamleden van Team 250 verdienen daarom een helden ontvangst op de Coolsingel. De Bouman GGZ laat zich hiermee wederom van zijn sterkste kan zien. Sport is gezond, sport geeft een andere leefstijl en sport geeft een wij-gevoel. Het roparun team is een samenwerking tussen, ex-patienten, medewerkers en deelnemers die de bouman GGZ een warm hart toe dragen.

Verwachtte aankomsttijd is half vijf, maar blijf de weblog volgen voor de laatste updates van onze aankomst tijd.
En kom het team aanmoedigen op de Coolsingel, Lang leve je gezondheid !!!

2 opmerkingen:

  1. Ha,


    Het gaat altijd natuurlijk weer om dat je het doet!
    Helemaal geweldig, want menigeen haalt minder en doet dat dan eenmalig. Zo aan een stuk door is wel even anders. En dan die nachten.
    Ik sprak iemand die het 18 jaar gedaan heeft en aangaf dat deze tocht de zwaarste is.

    Sterkte voor de komende dag en tot op de Coolsingel vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor zorg aan mensen met kanker is belangrijker dan de eindtijd.
    Ik zal aan de kant van de weg staan rond de Coolsingel omdat ik het een topprestatie vind van Team 250. En zeker van Corry, ze flikt het toch maar even, ook al is ze net met pensioen. :P

    BeantwoordenVerwijderen