woensdag 19 mei 2010

Het wordt een prachtig weekend !


Een mooi onderwerp om te bespreken is het weer, wat zijn de verwachtingen tijdens de Roparun ? Hier onder volgt een korte samenvatting van de voorspellingen.

Tijdens de heenreis op zaterdag is het half bewolkt en 22 °C met een matige wind vanuit het noord-oosten. Zaterdagavond om 23.03 uur vertrekken wij vanuit Parijs
De zaterdagnacht zakt de temperatuur tot ongeveer 12 °C. De kans op neerslag ligt onder de 10%. En dan maken wij ons op voor een prachtige zondag in noord-Frankrijk en zuid-België met een temperatuur van 22-24 °C. Ook dan blijft het droog.
Zondagnacht kan de temperatuur dalen naar 8- 11 °C. Het lijkt wel droog te blijven. Inmiddels in Nederland lijkt het maandag ook mooi weer te worden met 20 °C maar de regenkans neemt wel iets toe, de KNMI schat de neerslagkans in op 50%.
Al met al lijkt het weer niet tegen te zitten, maar een te hoge temperatuur is misschien voor onze lopers en fietsers toch iets nadelig. Nou ja het onderwerp zal ongetwijfeld terugkomen in de berichten tijdens de Roparun. Blijf ons volgen !!

1 opmerking: