dinsdag 21 mei 2013

Terugblik op de roparun van 2013

Na thuiskomst en een nacht slapen in je eigen bed komt bij veel deelnemers de hele Roparun nog een keer voorbij: het is elk jaar weer een overweldigende ervaring waarin je heel veel mee- en doormaakt in een korte tijd. Door slaapgebrek en de prestaties die je moet leveren (elk teamlid heeft daarin zijn eigen, onmisbare bijdrage) komt er een heel scala aan emoties voorbij zo'n weekend en allemaal hebben we daarbij onze eigen gedachtes en gevoelens m.b.t. het goede doel waarvoor we dit allemaal doen. De start en de finish op de Coolsingel zorgen daarbij voor extra kippenvelmomenten.
Het was dit jaar door de weersomstandigheden een extra zware en intense run, met name voor de lopers en de fietsers die al die lichamelijke inspanning hebben geleverd in de regen en de kou. Respect daarvoor!
Team 250 deed dit jaar voor de 5e keer mee. De voorbereidingen voor elke Roparun beginnen elk jaar al in het najaar. Daar zit een hoop tijd en energie in. Onze grote dank gaat daarom uit aan alle teamleden, die zich ook dit jaar weer op vrijwillige basis hebben ingespannen om het Roparun weekend tot een succes te maken.
Tot slot natuurlijk iedereen die ons heeft gesteund, gevolgd en gesponsord: bedankt!

Lopers en fietsers maken zich klaar voor de laatste etappe van 55 km 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten